Stef en Femke in de polderHorsyStuff is mijn blog over paarden, paardensport en last but not least paardensportartikelen. Met deze blog wil ik informatie bieden over de vele artikelen die elk jaar weer nieuw bedacht en geproduceerd worden. Van die leuke, handige of gewoon opmerkelijke producten die soms al jaren in de handel zijn voordat je er toevallig tegenaanloopt of ervan hoort van je paardenvrienden, op de manege of pensionstal.

Maar heb je -zoals ik- het geluk dat je je paard aan huis hebt staan dan hoor je nog minder snel over dit soort handigheidjes, die je soms best heel goed kunt gebruiken. Met deze blog combineer ik dit nieuws met mijn hobby om te schrijven en te bloggen, met mijn interesse in online marketing en contentmanagement en met mijn WordPress-addict-schap. Naast paardensportartikelen schrijf ik ook over paarden, paardensport en aanverwante onderwerpen.

Tot slot staan bij vele, maar niet alle blogs relevante advertenties getoond. Ik ontvang over eventuele aankopen via deze links gedaan een kleine commissie. Dit kost jou als eventuele koper echter niets. Van deze opbrengst worden allereerst de kosten voor hosting van deze website betaald, daarnaast zou het natuurlijk top zijn als ik (en mijn paard!) van deze blog zou kunnen leven.

Contact met Horsystuff

Heb je vragen over HorsyStuff, zoek je samenwerking, advertentieruimte of iets anders? Mail me dan op info@horsystuff.nl.

Veel leesplezier!

Stef de Wit