Vakantie paarden-doeboek: als het regent en de manege dicht is…

paarden-doeboekEen paarden doeboek is fijn, voor als de manege in de zomer dicht is en de paarden ook van hun vakantie genieten. Want dan kan de verveling onder ponymeisjes en -jongens weleens toeslaan. En als het weer in Nederland dan ook nog tegenzit en je door regen binnen zit mis je toch ‘iets met paarden’. Dan is een doeboek een uitkomst. Natuurlijk moet die dan wel over paarden gaan.

Het aanbod wijzigt met enige regelmaat. Hier een selectie van leuke boeken die momenteel voor kinderen te koop zijn:

Het PaardenpraatTV-vakantieboek is een vrijetijdsdoeboek met veel informatie over paarden en hun verzorging, maar ook tips en trucs, verhaaltjes, kleurplaten, spelletjes, puzzels en nog heel veel meer! Met paardenvlogster Britt Dekker:

Het PaardenpraatTV doeboek: Naast informatie over paarden, nemen Britt en Esra je mee achter de schermen van PaardenpraatTV, krijg je tips, lees je verhalen over de leukste ponykampen en kun je creatief aan de slag. Leer stap-voor-stap de manen en staart van je paard vlechten. Pimp je rijkleding en maak de heerlijkste taarten voor je allerliefste paard of pony.  Britt en Esra vertellen over hun eigen paarden. Inclusief interviews met beroemde ruiters en amazones. Verder prachtige paardenposters, nieuwe foto’s van Britt en Esra en hun paarden, en leuke kleurplaten, testjes en puzzels.

Het Prachtige Paarden Doeboek staat vol met puzzels, raadsels, posters en kleurplaten:

… en wat doen de ouders van paardenkinderen?

Ook volwassenen kunnen zich vervelen. Dan kan het heel fijn zijn om bezig te zijn met een paardenkleurboek voor volwassenen. Of speel het Paard-o-poly, leuk voor kinderen en ouders.

Tip:

Combineer je aanschaf van je doeboek bij Bol.com met je andere Bol.com bestellingen. Dat scheelt al gauw de verzendkosten.

reacties

Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verified by MonsterInsights