Versierde sporenriempjes met strass, stiksels en lakleer

Ook sporenriempjes mogen gezien worden! Met strass, contrasterende stiksels of van lakleer. Subtiele details, of wat opvallender combinaties daarvan. Dat je paardenuitrusting gezien mag worden is een trend van de laatste jaren. Een zoekrondje leverde een hoop fraais op.

sporenriemen hh crystalVersieringen van strass en figuren

Strass, van die glimmende steentjes, blinken je toe in het licht. En op zo’n smal spoorriempje zijn mooi klein zonder storend op te vallen. Ook al omdat ze enkel op de passanten en soms de gesp zitten en niet op de hele riem.

Lakleer sporenriempjes met versiering

Lakleer gaat mee in de opvallende trend in de hedendaagse paardensport. De versierde lakleren sporenriempjes passen mooi bij lakleren laarzen en accessoires, populair in de dressuursport.

sporenriemen ej double diamonds lak

Subtiele stiksels

Moet je toch nog wennen aan al dat blingbling, dan is een sierstiksel een subtiele versiering.

sporenriemen bij Epplejeck

Ik vind het leuk dat je ‘blingbling’ op je paard ook heel subtiel kunt houden met deze sporenriempjes. Wil je net wat meer dan combineer je ze mooi met een rijbroek die ook met wat strass versierd is.

Waar koop je sporenriempjes?

De Kroo Ruitersport heeft een erg uitgebreid assortiment, waaronder ook gekleurde sporenriempjes, zoals deze bijvoorbeeld:

sporenriempjes De Kroo

Ook  Bol.com heeft een groot assortiment sporenriemen. Bij Bol vind je ook vaak producten in uitverkoop, laatste voorraden van grotere (web)winkels. Zo kun je ook iets anders kopen dan je mede-stalgenoten. Leuk om net wat anders voor een klein prijsje te scoren!

Welke sporenriempjes kies jij bij je outfit?

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights