Koele rijbroek voor een klein prijsje: Decathlon Fouganza

fijne en goedkope koele rijbroek voor de zomer van Decathlon FouganzaPaardrijden in de warmte: je ontkomt er niet aan. Broeierige uurtjes op een warm paard of buitenklussen in de stekende zon horen bij de zomer. Maar met een zomerrijbroek houd je het koeler. Een rijbroek die zelfs na enkele jaren niet gaat lubberen vond ik in de Decathlon Fouganza rijbroek. En voor een hele fijne lage prijs nog wel!

Beetje zunig als ik ben liep ik jarenlang ook ’s zomers in een gewone en te warme rijbroek die daar niet voor geschikt was. De -veelal katoenen- lubberende zomerrijbroeken die ik om me heen zag vond ik echt vreselijk. Hoewel uiterlijk te paard niet mijn nr. 1 prioriteit is, hield ik het liever te warm dan voor zo’n gelubberde vaal geworden broek te gaan. Totdat de grijze ruitjes van een zomerrijbroek bij de Decathlon me gewoon dwongen om die broek te passen. Toch nog wat sceptisch mocht deze Decathlon Fouganza -95% katoen- mee naar huis voor de mooie prijs van slechts € 25.

De broek bleek fijn te zitten en koel op broeierige zomerdagen op en om de paarden. En nu gaat de broek alweer de vierde zomer in! Geen gelubber en nee, ik ben niet dikker geworden. Vorig jaar besloot ik zelfs om een tweede zelfde broek te halen. Hetgeen een goed plan bleek want nu is deze broek  niet meer in Decathlon’s assortiment. De kwaliteit van de Decathlon Fouganza bevalt me goed. Ik merk dat ik hem bijna het hele jaar rond draag, enkel in de winter draag ik graag een ribrijbroek.

decathlon fouganza koele rijbroek zomerOmdat ik wel houd van deels effen met accenten vind ik de ‘Decathlon Fouganza Damesrijbroek Training voor de zomer’ wel erg mooi, in marineblauw en grijs. Met zakranden en kuitdelen in contrasterende kleur en bovendien slechts rond de 30 euro:

Bekijk ook alle zomer damesrijbroeken van Decathlon.

En je paard? Tegen warmte kan je niet veel doen, maar om steekvliegen en dazen te weren maak je hem blij met een zebradeken. Een wat? Check it :-).

En wat koop jij nog meer bij Decathlon?

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights