Versierde rijbroeken: strass, studs en borduursels

Rijbroeken met versiersels: je ziet ze steeds meer. En zoals dat vaak gaat met mode spreekt zo’n nieuwe trend me na een tijdje steeds meer aan. Daarom in deze blog een kleine zoektocht naar leuke versierde rijbroeken. Met strass steentjes, studs, borduursels en niet te vergeten contrasterende stiksels tot onderaan het been: er is genoeg te vinden.

In de zomerperiode zijn versierde rijbroeken niet verkrijgbaar.
We wachten dus even op de najaars- en wintercollectie rijbroeken.

QHP Claire rijbroek
QHP Claire (De Kroo)

QHP Rijbroek Claire

Deze broek van QHP is wat opvallender met fel contrasterende riemlusjes, details aan de zijkant en ook nog een embleem. En wat fijn is: steekzakken en ook nog twee achterzakken. Deze QHP Claire is een laag model rijbroek, voor de vele liefhebbers -zoals ik-.

De QHP Claire is er zowel met stoffen alsook met kunstlederen zitvlak: dan heet ie de Fullseat. Slim van QHP om de broek in beide versies te maken: je houdt namelijk van leer op je (paardrij)kont, of volstrekt niet.

Wastip: strass steentjes laten los door wasverzachter

Heb je een rijbroek gescoord met strass versiering, dan baal je als je die na de wasbeurt onderin je wasmachine terugvindt. Gebruik bij het wassen daarom geen wasverzachter. Deze kan de lijm waarmee de strass op je rijbroek is bevestigd, oplossen. Zowiezo is het aan te bevelen een broek die je lang mooi wilt houden binnenstebuiten te wassen. Zo heeft hij minder te lijden tijdens de wasbeurt.
Welke versierde rijbroek heb jij, of zou je graag willen hebben?

reacties

Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verified by MonsterInsights