Decathlon: fijne niet-paardensportartikelen

Decathlon vind ik een fijne no-nonsense winkel. Deze winkel is een soort warenhuis dat voor vele sporten heel veel artikelen verkoopt. En ook voor de paardensporter!

Maar als je er eens vaker komt valt het je op dat ze ook fijne spullen verkopen voor gewoon, als je thuis bent. Geen sportkleding, maar gewoon lekker fleeces en jassen.

Zo kocht ik dit enorm warme fleece vest:

Het is het ‘Fleece vest voor sneeuwwandelen’. Sneeuwwandelen? Dat ga ik niet doen, maar het is een heel warm behaaglijk vest. Zo eentje die je aandoet en direct de warmte voelt en denkt “die doe ik niet meer uit!”. In mijn vrijstaande huis kan ik natuurlijk de kachel lekker hoog zetten. Maar bij mij in de polder kan de koude wind enorm om het huis gieren en het scheelt toch in de kosten om de thermostaat een graadje lager te zetten. En ik vind het fijn om de kamertemperatuur niet te hoog op te voeren zodat je niet zo suffig wordt van de warmte. Maar ik ben en blijf een koukleum, dus dit vest kwam me goed uit.

En het vest beviel me zo goed dat ik later nog de paarse versie erbij kocht. Want de hele winter in één en hetzelfde vest lopen is ook zo wat.

Wat koop jij graag bij Decathlon?

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights